måndag 17 april 2006

galet

Jag gjorde en spetsstickad sjal i alpacka på tre dagar. Ja, hela påsken har jag suttit med jobb på laptopen och så har jag i varje paus plockat upp min petrol-blå alpaca-stickning... Ibland har jag i och för sig snarare tagit paus från stickandet för att jobba en stund. Det är i alla fall en Shetland Triangle från boken Wrap Style och den blev jättefin! Men det är svårt att fota sig själv på ryggen... Och hoprullad runt halsen ser man den ju inte, så ett bra foto får ni tyvärr vänta på.

Så länge får ni nöja er med en färg- och mönster-smygtitt på den utspända sjalen:

8 kommentarer:

 1. Vad du hinner! Och snyggt blir det!

  SvaraRadera
 2. Anonym10:15 fm

  Wow,den är jätte snygg,

  SvaraRadera
 3. Anonym8:13 em

  Va duktig du är på att sticka. Jag försöker lära mig men det går inte så bra.

  SvaraRadera
 4. Anonym9:31 fm

  Lisa, du trollar fram fina grejer!
  Så fort du har lärt dig!

  SvaraRadera