tisdag 7 februari 2006

introducing

Sture!

Det här lilla projektet gick ruskigt fort. Han behöver inte vara färdigstickad än på en vecka eller så, då han är en beställd present till min vän J, men han skulle bestämt vara med i bloggen före alla andra projekt... Innan jag ens hunnit ge bort honom! Förlåt J, men han tvingade mig! Han sa att jag inte fick sticka nåt annat förrän han fått ben. Och titta! Två ben har han. Färdig och glad.

Han är stickad enligt Kate, ett mönster från Knitty och jag tror aldrig jag kommer att vara så trogen ett mönster igen. Det enda jag bytt är färgerna. Vänta! Sture! Vart ska du? Blev du sur? Vad nu...

Oj, jag glömde säga... Jag ändrade ju en sak till i mönstret också. Sture är pojke och Kate är ju ett flicknamn (Fast i ärlighetens namn är det ingen skillnad. Ingen extra vadd eller så i grenen, men säg inget till Sture). Så, är du nöjd nu Sture, när jag berättat för alla hur macho pojkig du är? Så... Här är han alltså! Den fantastiske: Sture!

1 kommentar: