söndag 26 februari 2006

den är stor...

5 kommentarer:

 1. Anonym5:31 em

  Den är SÅ vacker!
  Mamma

  SvaraRadera
 2. Anonym9:44 fm

  Vilket arbete! Mycket vacker! Håller med din mor. Jag var förresten in och kikade på garnstudion. Smart drag att ha gratismönster. Man vill ju gärna köpa rätt garn till det då ;-). Många fina mönster. Det har hänt en hel del vad gäller "design" inom stick- och virkgenren nu. Inte bara "lusekoftor" som det var under min "stick-karriär". Får nog bli en tur till Upplings garn i den närmaste staden. Tack för tipsen! Mycket vackert arbete! Hälsningar till din mor och far från mig /Carin

  SvaraRadera
 3. den är verkligen vacker. och gigantisk, faktiskt. vilket järvans jobb! det är ju så att jag blir imponerad. ;P

  SvaraRadera
 4. Anonym6:53 fm

  Hej!

  Jag var så imponerad av din sjal på Team Sweden sidan, så jag vill gärna göra en egen. Nu har jag inhandlat garn och undrar vilka stickor jag ska använda: rund- eller vanliga? Hur långa rundstickor isf?

  På Ica finns beskrivningen, men jag förstår inte vad menas med Slätstickad version, Rätstickad version och Båda versionerna? Vilken ska jag sticka?

  Kan du hjälpa mig med det?

  Tack!

  SvaraRadera