onsdag 25 januari 2006

...som inte får hända


Om man bor i en bostadsrätt, jobbar för egen firma och tjänar för lite pengar trots att man jobbar jämt, har varit bortrest i en månad och därmed inte har någon inkomst denna månad och om man under månaden man varit bortrest har shoppat ganska friskt och inte levt så sparsamt som man kanske borde, då finns det några saker som inte får hända.
1. Inga dyra nödvändiga saker får gå sönder
2. Inga viktiga människor får fylla år
3. Man får inte åka någonstans

Nu har kylen gått sönder och måste bytas helt. Spisen har varit trasig länge, men bara på funktioner jag inte använder. Nu har två plattor lagt av. Jag måste ha en ny. Nästa vecka fyller mamma, låtsas-syster, vän och farmor år. Farmor fyller nittio så jag ska åka tåg till Västerås och sedan till Stockholm för att fira mamma.

Lottovinst att dela med sig av, någon?

1 kommentar:

  1. Anonym10:47 fm

    hej. jag utmanar dig i den där listgrejen som i princip alla bloggare har nuförtiden. läs min dagbok om du inte vet vilken jag menar. :)

    SvaraRadera