onsdag 18 januari 2006

pausfågel

birdie
Kamerasladden blev kvar i Calgary, så jag kan inte ladda bilder till datorn förrän det är fixat. Jag har stickat klart en tröja jag designat själv, men kan alltså inte visa upp den.
Jag var på en utflykt i bergen och badade i varma källor sista veckan i Kanada, men det blir en väldigt platt historia utan att kunna visa hur vackert det var. Den här dagboken blir någon slags "i väntan på..." eftersom jag inte kan formulera mig kring allt hjärtat och hjärnan brottas med.

Folk frågar hur jag haft det. Jag ler och säger "Fantastiskt" till de flesta. Det är inte att ljuga. Folk frågar hur det är med mig. Standardsvaret är "förvirrat men bra". Då lägger folk gärna huvudet på sned och ler, och så säger det något i stil med "Ja, det kan inte vara lätt" eller "Stackare". Då är det alltid nära till gråten. Då tvingar jag mig att le tillbaka och säga nåt om hur fantastisk själva resan var.

Kom inte för nära hjärtat. Kom inte för nära min förvirring.

Inte än. Jag berättar mer när jag vet mer. Jag hoppas det är snart. Det är jobbigt att ha en pausfågel som soundtrack i livet.

1 kommentar:

  1. Hej Lisa, jag undrar var din engelska blogg tog vägen. Jag taggade dig och sen blev allt vitt... typ. Hoppas du inte blev så arg att du beslöt att stänga hela skiten ;-)

    SvaraRadera