måndag 14 november 2005

på jakt efter Gäddevatten

Vissa vänner gör precis rätt sak i rätt tid. Min vän Jch tog med mig ut på skogspromenad igår eftermiddag.

Tack Jch för efterlängtade andetag i orörd natur. För skratten, omtanken och lärkarna. För att du finns och för det här vackra fotot som får mig att minnas vår promenad på alla de bästa sätten.

Jag hade knappt sovit och hade min spontanköpta alldeles för fina fuskpälskrage på mig. Först gick vi fel, skrattade och gick vidare. Sen kom vi på hur vi hade gått fel och letade rätt på en spång genom att klättra från tuva till tuva över myren. Blöt, sömnig och skrattandes med frisk luft i lungorna kan en söndag inte bli annat än ljuvlig. Vi hittade sjön vi tydligen var på väg till så småningom - Gäddevatten. Jag skulle vilja särskriva namnet till Gädde Vatten. Då låter det som en svensk översättning av Tolkien.

1 kommentar:

  1. Anonym3:56 em

    Gäddevatten är gott och väl (Delsjöområdet är jättefint) men bivovvar? http://www.beedogs.com/

    SvaraRadera