måndag 3 oktober 2005

färdig

Jag har avslutat mitt livs andra stickprojekt och det blev så HÄR fint! Gissa om jag är osmakligt stolt? Mönstret kommer från Knitty. Jag lade med bilder därifrån att jämföra med. Jag har fler hakor än deras modell (Var nu de kom ifrån), men jag har större bröst också så det kanske jämnar ut sig.
På (Röhsska Museet) där jag jobbar pågår just nu utställningen DoRedo. De är BÄST! Allt jag kan säga är att ni måste titta på hemsidan, köpa boken och bli inspirerade. Jag ska ha visningar och workshops på det här, och jag fick vara med på deras egna workshops i helgen. Titta vilken fin det blev:

Mössa med 3D-skalle gjord av en gammal polokrage. Yeah.

5 kommentarer:

 1. Anonym10:04 fm

  Jag vill också sticka - har inte stickat på säkert ett halvår. Vet inte varför, var nog trött på att behöva dessa mängder av vantar och mössor och halsdukar, saknade våren. Ska kolla din sticklänk, känns som att det är dags igen.

  Förövrigt hann stressulven ifatt mig. Därav inget svar på sms. Förlåt. (Jag har börjat föreställa mig att nedstämdhet, ångest odyl. är Ingentinget som Ende skrev om i "Den oändliga historien". Ulven är dess förlöpare.) Det är så typiskt, men jag är inte förvånad, nästan så att jag väntade mig det. Försöker nu bara förädla alla ramar runt omkring mig så att de inte går sönder så lätt.

  Vill ses, vad sägs om måndag 10/10?
  Hårda, varma krama
  //Malin

  SvaraRadera
 2. Wow, vad duktig du är, jag är otroligt imponerad! :) Handarbete... ojoj. Verkar ofattbart svårt!

  SvaraRadera