onsdag 22 juni 2005

på väg

vrooom
Flight TS208 mellan Calgary och Frankfurt lyfte kl 12.23 idag. (Det är kl. 21.23 enligt våra klockor). Han är på väg. Nu ska han snurra runt på europeiska kontinenten ett tag och sen kommer han hit torsdag eller fredag nästa vecka.

Jag köpte lite nya kläder idag och tänkte "Hoppas han gillar dem!". Jag smetade genomskinligt nagellack på naglarna och tänkte "Det var säkert ett år sen sist. Undrar om jag gör det här för honom?". Jag bokade tvättid och tänkte "Vad ska jag ha på mig när han kommer?". Jag går på stan och ser saker jag vill visa honom. Jag översätter skojiga saker som händer till engelska i huvudet utan att tänka mig för. Jag googlar på flighten och kollar när den ska landa i Frankfurt...

Jag försökte hålla förväntningarna på minimum, men faktum är att han korsar Atlanten för att träffa mig, och det börjar kännas. (Nähä? )
Kanske är han "bara" en god vän. Då får han väl vara det då. Men jag undrar fortfarande vad jag ska ha på mig när han kommer?

3 kommentarer: