onsdag 9 mars 2005

pe em ess

vilse
Tankar i en hormoninfekterad 26årig kvinnohjärna:

(shoppingrunda med vännerna)
Underbara solsken! Nu blir det varmt! – Soljävel! Jag blir tårögd av att få solen i ögonen! – Jag har verkligen världens bästa vänner! *tittar på vännerna och blir rörd och blank i ögonen* - Mina vänner säger så intressanta saker och på ett så bra sätt! Jag har inget att berätta ju… *buäää-gråtkänsla* - jag vill ha godis - *Berättar nästan tvångsmässigt en egen anekdot för att bevisa att jag är lika intressant som de* Dumjävla jag som gör så här. De tycker om mig Ändå! …tror jag… lägg av! - Fan vad jag babblar. – Om jag är tyst och lyssnar verkar jag intressant. Jag är sugen på glass. Vad heter sugen på engelska? ”I yearn for…”? Vad heter det på franska egentligen? Jag har glömt för mycket franska… Jag borde läsa den där… Vänta nu! Vad har mina vänner sagt den senaste kvarten nu då??? Jag har inte lyssnat! Jag är en dålig vän! *buääägråtkänsla igen* - (Ena vännen säger nåt jag inte hör, så jag får säga ”va?” två gånger.) Vafan kan hon inte prata så jag hör för? Så idiotiskt att prata med ryggen mot mig… men vad Tänker jag? Hon är ju Världens Bästa ju! *klump i magen av dåligt samvete* (Jag säger nästan ”Förlåt” högt, men hindrar mig efter ”F…” ”Va?” säger hon.) - Hihi! Absurt, nu var det jag som sa nåt hon inte hörde! Hihi! *fnissar högt* – Mina tankar är ju helt sjuka - Hörde jag ordet fika?? - CHOKLAD! – Nu pratar de om att köpa eller inte köpa den där… Jag Bryr Mig Ju Inte! Sluta Prata! Nu går vi och köper Choklad! – Herregud jag är sjuk! Lugna ner mig!
(senare när jag kramar vännerna hejdå)
Jag har så JÄVLA bra vänner! *nära till gråten* - Varför SVÄR jag så jävla mycket idag?
(senare på busshållplatsen)
Kan den där jävla kärringjäveln sluta prassla med sin jävla papperskasse? – Nämen vad Tänker jag egentligen!? Förlåt söta tanten! Du har säkert bara köpt nåt fint… (Tantens telefon ringer.) Irriterande Jävla pip-musik-signal hon har… - Men SLUTA tänk så här! *dåligsamveteklumpen tillbaka i magen* – CHOKLAD! – Bussen kommer inte förrän om fem minuter. Nähä. *likgiltig* – (5 min senare) Den jävla bussen skulle ju KOMMA nu… lugn… lugn… där är den. – Åh det är den snälla Leende Busschauffören! Hej söta snälla busschauffören som ler och lyser upp vår dag! - Men du tanten! Varför kan inte du le och vara söt och snäll som han va? Surkärring! Vafan ser hon så sur ut för? …eh… oj… jag ser nog sur ut jag med… *ler lite nonchalant och antagligen ändå tillgjort* - Herregud, folk måste tro att jag är mentalsjuk där jag sitter och ler! *skrattar för mig själv* - (Sura tanten tittar undrande på mig) Hon tycker jag är KONSTIG! *buäää-gråtkänsla igen* - CHOKLAD!

Vissa dagar önskar jag att jag vore man.
Hormon-jävla-svallningar. Humör-jävla-svängningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar