fredag 18 mars 2005

boy mode rerun

Example
Från plats 166, rad 16 inne på Lorensbergsteatern mötte jag Gud (igen) i onsdags. Eddie alltså. Fortfarande i boy mode (Jeans, skjorta, kavaj och skägg. Från rad 16 såg jag inte manikyren) och fortfarande med Jan Bylund som förband. Och fortfarande med mycket av samma material, tyvärr.

Han är Gud, men som hängivet fan har jag hört Allt det senaste året, och inte ens Gud kan variera sig i evighet (Allt kan inte vara gosigt med långa öron. Ibland blir det en haj med många, många tänder och ibland blir det en ”ewwwwww” – fluga alltså).
Darth Vader är fortfarande rolig. Flugorna heter fortfarande Jeff och Steve och staden jag bor i heter Jeutteburrj. Jag älskar det, men nu har jag hört det förut.

Missförstå mig rätt, jag skrattade så jag grät och jag var fortfarande förtrollad av hans närvaro, men jag har nästan lite dåligt samvete… Jag skrattade inte hela tiden.

Hans pantomimer får plats och blommar ut ordentligt på en stor scen, och plötsligt satt jag och tittade på Alien iklädd flytväst som spelade tre-i-rad på en immig fönsterruta. Spela inte charader med Eddie om du är dålig förlorare.

Och biet var en söt match maker. Med pollen på knäna flög han från den ena blomman till den andra: ”That other flower fancies you!”

Det finns en anledning till att jag har hört hans skämt flera gånger nu.
Jag älskar honom.

1 kommentar: