måndag 31 januari 2005

warning warning

"System failure imminent. Back up all your data."
sa datorn.
Ctrl-alt-del
Man blir lite rädd när ens dator sparkar bakut och man återigen inser hur lite man egentligen kan om något som blivit en så stor del av ens liv. Jag bränner ner saker på CD medan jag hinner och hoppas kunna byta ut min nya, men trasiga disk, snarast. Suck.

Men det är inte pga av det som jag kommer vara här mindre framöver...
Jag åker till Stockholm på onsdag för vidare färd till Barcelona på torsdag! Hurra! Mamsen fyller 60 och då passar vi på att fly till shopping- och arkitektur-himlen Barcelona. Och födelsedagsmamman bjuder på resan! Underbart.
Det ska bli skönt. Obeskrivligt skönt.

Jag har det tokbra just nu, men jag behöver den här pausen.
Shoppa, njuta, pausa i fem dagar. Grattis mamma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar