lördag 29 januari 2005

Francis Bacon

Francis Bacon
Jag var på inflyttnings-tjejmiddags-kalas igår kväll, hos en vacker människa S som jag är glad att känna. J och K var också där, och lite senare kom L (som jag inte känner lika bra) och berättade skrämmande, spännande saker om handkirurgi.
Värdinnan fick en nallebjörn och en annan leksak i inflyttningspresent av mig och J. Dessutom kunde jag äntligen ge S och K deras julklappar, så det blev en riktig liten julafton, eller kanske det mest blev en nu-byter-vi-paket-och-kramas-stund. Jag fick också en present.
Det sägs vara min julklapp från S, men när jag tänker efter så inser jag hur speciell present det är. Han gavs till någon annan först, men någon annan kan inte ta hand om honom längre så nu får han flytta hem till mig. S tyckte att eftersom jag också är en gris (mitt nät-nickname ”Ferkel” betyder griskulting på tyska) så borde vi trivas ihop.
Francis Bacon
Här är han. Jag kallar honom Francis. Francis Bacon. Han är en gris med en vetekudde I magen som man kan värma upp, så nu kommer mina ensamma nätter inte att vara lika kalla.
Tack S! Jag älskar honom!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar